Новото мощно 2 в 1 бизнес устройство на японския технологичен гигант FUJITSU LIFEBOOK U939X

Най-лекия хибриден бизнес лаптоп в света – Fujitsu LIFEBOOK U939X с вградена зареждаща се писалка. Бърз и мощен като стандартен лаптоп, супер тънкият U939X се сгъва на 360 градуса, превръщайки се в Windows-базиран таблет. С тегло от само 1015 грама, новият LIFEBOOK U939X е перфектното решение за бизнес потребителите, което съчетава функциите на лаптопа с лекотата на таблета. Защитен от солидна магнезиева обвивка, 13.3-инчовият LIFEBOOK U939X може да се похвали с anti-glare touchscreen дисплей с изключително висока плътност, зареждаща се писалка и пълноразмерна клавиатура. Устройството е снабдено с инфрачервена камера, позволявайки сигурното използване на Windows Hello за удобно влизане в системата, а свързаността е гарантирана от пълноразмерни HDMI и Ethernet (RJ-45) портове и допълнителна опция за 4G/LTE модул, което премахва нуждата от носенето на досадните адаптери и приставки за свързване към корпоративните мрежи.

Fujitsu подобрява производителността на цялото си Lifebook портфолио Fujitsu обнови всички модели от серията LIFEBOOK U. Високият клас LIFEBOOK U7x9 се предлагат във вариант с 12.5, 14 и 15-инчови дисплеи и са снабдени с Intel Thunderbolt 3 за USB Type-C и HDMI порт. Новите Intel Core vPro процесори от последното осмо поколение захранват и LIFEBOOK T939, STYLISTIC Q739 таблетите и LIFEBOOK E5 серията лаптопи.
Цена и наличности
Моделите LIFEBOOK U939X и LIFEBOOK U939 идват в два цвята: Fujitsu червено и бизнес черно. Цялото портфолио от Fujitsu LIFEBOOK ноутбуци и STYLISTIC таблети се предлага глобално и вече може да бъде поръчвано чрез партньорската мрежа на Fujitsu.