За нас

Ние сме доставчик на хардуерни и софтуерни решения. От създаването си през 2007г. основна цел на „G електроник“ е да бъде верен партньор за клиентите си. Основни дейности на фирмата ни са продажба на хардуерни и софтуерни продукти. Адаптирайки се в една непрестанно променяща се технологична индустрия и IT среда, с цел да се предоставят най-новите технологии и продукти на нашите клиенти „G електроник“ разшири своята дейност в областта на уеб дизайна и разработка на уеб сайтове и е-магазини, както и услуги свързани с управлението и поддръжката им. 

Фирмата ни е партньор с официалните вносители и представители за България на водещи търговски марки, сред които са Dell, Apple, Lenovo, Fujitsu, HP, Asus, Acer, MSI, Seagate, Microsoft, Eset, Trend Micro.


   

 

В „G електроник“  разполагаме с умения, опит и добре подготвен екип. Адаптирайки се в една непрестанно променяща се IT среда, се стремим да отговорим на високите изисквания на клиентите ни, като доставяме индивидуални решения за всеки един от тях.

Петър Гозманов, Джи Електроник


Защо да изберете нас?

– Експертен съвет и консултация
– Най-новия хардуер
– Гарантиран произход, качество и гаранция
– Доказано успешни проекти


 

    

            

 

Seagate_Partner.jpg

Екипът ни е съставен от специалисти в областта на компютърни системи и програмиране. Сертифицирани в редица направления, продължаваме да повишаваме знанията и уменията си, участваме в ежегодни семинари и обучения.


G електроник (gelectronic.com) е собственост на ЕТ“Катя Гозманова“ идент.№ ДДС BG825099650
с адрес на управление гр.Пловдив, бул.“Източен“ 131 


Искате да се свържете се нас? Обадете ни се на тел. 0898 78 38 56 или изпратете запитване