Защо е необходим уеб сайт за вашия бизнес?

Вече не е възможно да се прави бизнес без присъствие в интернет. Потребителите се обръщат към мрежата за всичко – от информация за стоки и продукти до местоположение и работно време. Дори и един прост уеб сайт, който е добре проектиран, може да ви даде предимство във вашата област, а ако имате продукти за продажба, вашият сайт може да отвори нови пазари и да разшири бизнеса ви евтино и лесно.
Сайтът ви служи като място за предоставяне на информация за вашата фирма или директна платформа за електронна търговия, дава възможмост клиентите да се ориентират, за да открият дали фирмата ви може да направи това, от което те се нуждаят.


Добрият уеб сайт е повече от статична начална страница. Ще трябват няколко страници, посветени на различни аспекти на бизнеса си, подробен каталог на продуктите или услугите, секция за блог за актуална информация и новини. Страницата за контакт е пряката връзка на вашите клиенти с вас, тя една от най-важните компоненти.
Ако фирмата ви няма лого, създайте си, за да го използвате както в сайта, така и за визитните картички и социалните медийни профили. Това ще помогне на клиентите ви бързо и лесно да идентифицират вашата фирма в мрежата.
Присъствието в оциалните медии, независимо дали Facebook, Twitter, LinkedIn или Pinterest, са най-добрият начин да увеличите обхвата на аудиторията си и да уведомявате клиентите си какво се случва във Вашата компания. Всеки път, когато актуализирате с новина, споделете я и в социалните медии.
Необходимо е да разгърнете силна стратегия за SEO оптимизация, която ще ви помогне да гарантирате правилното индексиране в търсачките на продукти или услуги, които искате да предложите.
И накрая, но не на последно място – поддържайте сайта си. Това е важно, защото актуализирайки често сайта с нови публикации, нови продукти, оферти и новини, ще накарате посетителите отново да го посетят.
Поддържането на софтуера гарантира неговата актуалност. Ако вашият софтуер не е актуален, има опасност да бъде хакнат или компрометиран.
Стартирането на уеб сайт за бизнеса Ви е инвестиция, която ще Ви помогне да изградите доверие и да достигнете до по-широка клиентска база, отколкото някога можете чрез традиционния маркетинг.
Притежаването на привлекателен и функционален сайт ви дава възможност да покажете  компанията си в най-добрата светлина.

Автор: Валентин Гозманов
CEO at gelectronic.com


Какво предлагаме ние?

Ако имате въпроси, ще се радваме да ги чуем (виж контакти) или изпрати запитване


Научете повече за Gelectronic и услугите, които предлагаме > за нас