Антивирусна програма

Антивирусна прогарама ESET NOD32© е по-добра от всякога в засичането и отстраняването на вируси и зловреден код, в което има над 25 години доказано успешен опит. ESET NOD32 Antivirus Ви защитава срещу онлайн заплахи, криптовируси, фишинг, експлойт атаки.

Защита срещу Script атаки. Предотвратява използването на уязвимости, позволяващи атаки с различни скриптове.

Антифишинг технология. Предпазва от опити за фалшифициране на легитимни уебсайтове с цел кражба на потребителски имена и пароли за социални мрежи, e-банкиране и др.

КУПИ ESET NOD32

Kaspersky Anti-Virus e решение за защита на компютъра. Всеки ден се пускат стотици хиляди нови разновидности зловреден софтуер – включително ransomware, който може да заключи всеки файл на вашия компютър. Ето защо сигурността, подпомагана от облака, прави повече, за да предпази компютъра от инфекции и също така ви помага да избегнете опасни уеб сайтове.

КУПИ KASPERSKY ANTI-VIRUS 2018

В продължение на близо 30 години, непоколебимата визия и цел на Trend Micro е да направи света безопасен за обмен на цифрова информация. Trend Micro е лидер в решения за хибридния облак, крайни точки и мрежова сигурност. Компанията работим усилено за да осигури най-добрата защита, производителност, използваемост и управляемост. Повече от 500 000 компании по света се доверяват на Trend Micro.

Цена на TREND MICRO INTERNET SECURITY