Fujitsu представя работното място на бъдещето и решения за BYOD тенденцията

 

снимка: gelectronic.com

снимка: gelectronic.com

Все повече служители предпочитат да работят със свои собствени устройства, вместо да използват служебни. Тази тенденция се разпростира под името Bring Your Own Device (BYOD), в превод на български „Донеси Собствено устройство“.
BYOD позволява служителите да избират устройствата, с които да работят. Те са негова собственост и той се чувства най-добре с тях.
Компанията Fujitsu се изправя пред това предизвикателство да представи едно ново работно място, работното място на бъдещето. То е предназначено за новото поколение служители, така наречено „Поколение Y“ (родени след 1981 г.), които не познават свят без интернет и водят света към модела BYOD („Донеси собствено устройство“) и обединени комуникации, за да се облекчи техния личен живот, да имат възможност за сътрудничество и иновации.
Това не е въпрос на разделяне на поколения на начина да живот и работа. Става дума за създаване на място за модерна и гъвкава работа, което предлага възможност за творчество и иновации.
Част от тази тенденция са новото поколение преносими компютри LIFEBOOK, таблети STYLISTIC, устройства 2-в-1, тънки клиенти FUTRO, работни станции CELSIUS и подобрената информационна сигурност.
Ние като сертифициран Fujitsu Expert Partner ще ви помогнем да намерите точните устройства и те може да бъдат закупени онлайн от laptop1.eu или от нашия офис.
Повече за това как Fujitsu ви помага да зададете правилните въпроси по пътя към мобилизиране и модернизиране на вашия бизнес може да намерите в workplace.bg.fujitsu.com

Fujitsu_Lifebook_S904_red_touch__01507_zoom STYLISTIC_Q584__15632_zoom