DELL XPS (2024) – футуристичен дизайн и вграден AI (изкуствен интелект)

Лаптопи DELL XPS (2024) – футуристичен дизайн, интегриран АИ (изкуствен интелект)

DELL XPS портфолиото има дълга история в поемане на рискове и иновация относно дизайна. На CES 2022 демонстрирахме нашата визия за бъдещето с XPS 13 Plus — елегантно и модерно устройство, проектирано с простота в основата. Дизайнът привлича вниманието и продължава да го прави днес, като заглавията го наричат ​​елегантен, стилен, зашеметяващ, красив и наш личен фаворит – наричайки дизайна „бъдещето е тук“. Този смел дизайн промени завинаги идентификацията на марката XPS. Сега DELL обединява дизайна в XPS портфолиото, представяйки нови размери на екрана при XPS 16 и XPS 14 и обновявайки XPS 13 Plus до XPS 13 . Това трио от лаптопи споделя елементи, които елиминират разсейването и поставят фокуса върху продуктивността.

AI, вашият нов най-добър приятел

AI и генериращият AI (GenAI) движат най-новата вълна от иновации и отключват нови възможности на компютъра. Вълнуващо е да видим персонални компютри, вградени с AI ускорение в устройството.

Новото XPS портфолио, задвижвано от процесори Intel Core Ultra, разполага с вграден двигател за ускорение с изкуствен интелект с добавяне на модул за невронна обработка (NPU). Това означава, че компютърът вече не трябва да разчита единствено на CPU или GPU за обработка и производителност. Представете си, че сте творец, който винаги е в движение и редактира снимки в Adobe Lightroom. Добавянето на NPU автоматично използва правилния изчислителен двигател за вашето работно натоварване – в този случай ви позволява да редактирате изображения по-бързо от преди, като същевременно запазвате живота на батерията.

Всички лаптопи идват с Copilot в Windows 11 , използвайки възможностите на AI, за да направи нещата, които правите всеки ден, по-лесни, по-бързи и без усилие. Портфолиото също така разполага с ключ Copilot, предназначен да направи още по-лесно да вършите нещата и да останете в потока на работата. Сега, с натискането на клавиш, можете да имате бърз достъп до вашия ежедневен AI спътник.

Следете каталога ни за новите и очаквани лаптопи DELL > DELL XPS