Dell Latitude 7212 Rugged Tablet – мощен и сигурен за използване в екстремни условия

Dell Latitude 7212 – най-новият таблет на Dell е по-лек, по-бърз и по-способен от всякога, с подобрен живот на батерията, актуализирани опции на процесора и надстройки за съхранение.Създаден, за да издържи на риска от употреба в екстремни среди, и предлага цялостни глобални услуги за поддръжка с интегрирани функции за сигурност и управление.
Ултра-яркият FHD 11,6-инчов дисплей, с висока разделителна способност го правят лесен за работа.
Dell Latitude 7212 Rugged Extreme Tablet, осигурява безкомпромисно представяне, гъвкавост и надеждност, необходими за най-трудните задачи в света и най-тежките среди. Цифровата трансформация в сектора на военните, обществената безопасност, промишлеността и енергетиката изисква целенасочена технология, която е проектирана с оглед на преносимостта и трайността.
Независимо дали става дума за екстремни студове, топлина, влажност, корозивен пясък или морска вода, Dell Latitude 7212 Rugged Extreme Tablet е построен, за да издържи на най-жестоките среди.

Подкрепен от глобалните услуги на Dell и веригата за доставки, този здрав таблет е проектиран да бъде по-лек и по-мощен от предишните поколения, като същевременно осигурява по-голяма производителност и живот на батерията. Тежащ малко над 2,8 кг. за базови конфигурации и построен с най-новите 6-та и 7-ма генерации Intel процесори.
Новият таблет Latitude 7212 Rugged Extreme предлага до 16 GB памет – двойно повече от предишното поколение.
Сложната пасивна и активна система за топлинно управление Dell Quad-Cool 4-то поколение използва запечатан вентилаторен модул, който ефективно разсейва топлината, като същевременно предотвратява навлизането на частици от вода и прах
Latitude Rugged Tablet ще работи в прашна буря или мусон и ще оцелее в температурни крайности, удари и капки.
Изграден да издържа на суровата употреба във военна, индустриална и полева среда; доказанo чрез независими тестове на MIL-STD-810G и IEC рейтинги за защита.

По материали на Dell