Dell Canvas 27 KV2718D

Иновации без ограничения

Dell Canvas 27 KV2718D извежда вашето работно пространство на съвсем ново ниво. Революционната повърхност взаимодейства безпроблемно с вашата система, така че не е чудно, че Dell Canvas е спечелил наградата за иновации по време на изложението CES 2017 Innovation Awards honoree.

27-инчовият QHD сензорен екран седи хоризонтално на бюрото и се сдвоява с всеки лаптоп, десктоп или всичко в едно, което ви дава възможност да изразявате идеите си. Потребителския софтуер е с най-новите актуализации на Windows 10.

Dell Canvas 27 KV2718D включва писалка, държач за писалка с подмяна на писалки и пръстен тотем. Скицирайте с писалката в едната ръка и използвайте тотема в другата, за да взаимодействате едновременно с менютата и предварително зададените настройки.

Екранът разпознава шаблона от точки на допир в долната част на тотемата, което позволява бързото показване на менютата за лесен избор.

Dell Canvas 27 KV2718D е чудесно допълнение към работните станции Dell Precision

Когато свържете Dell Canvas с работна станция с най-новата версия на Windows 10, можете да се възползвате напълно от творческия потенциал, който предлага това ново цифрово работно пространство.

Precision Canvas27 Smartdesk workstation with two hands using an X-rite color reader and stylus.

photo: dell.com