ASUS ROG Strix GeForce GTX 1070 – видео карта за VR gaming

ASUS ROG Strix GeForce GTX 1070 е видео карта за VR gaming. Графичните карти ROG Strix GeForce® GTX 1070 са снабдени с изключителни технологии на ASUS, включително технологията DirectCU III с патентовани вентилатори тип крило за 30% охлаждане и 3х по-тиха работа и технология Auto-Extreme само за индустрията за първокласно качество и най-добра надеждност, Aura RGB Lighting дава възможност за персонализиране на геймърската система и удобни за VR HDMI портове, позволяващи на геймърите лесно да се наслаждават на преживяванията на виртуалната реалност. ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1070 има и GPU Tweak II с XSplit Gamecaster, който осигурява интуитивно променяне на производителността и незабавен стрийминг на геймплей.

 

1860 MHz буфер за усилване в режим OC за отлично представяне и игри.
DirectCU III с патентовани вентилатори тип крило за 30% охлаждане и 3х по-тиха работа.
ASUS FanConnect разполага с 4-пинови GPU-контролирани заглавки, свързани към системни вентилатори за оптимална термична производителност.
Технологията Auto-Extreme само за индустрията с Super Alloy Power II осигурява първокласно качество и най-голяма надеждност.
Aura RGB Lighting за изразяване на персонализиран стил на игра.
VR-удобни HDMI портове за завладяваща виртуална реалност.
GPU Tweak II с Xsplit Gamecaster осигурява интуитивно променяне на производителността и ви позволява да предавате поточно своя геймплей незабавно.
NVIDIA ANSEL за нов революционен начин за заснемане на екранни снимки в играта.
NVIDIA GameWorks ™ осигурява интерактивно и кинематично изживяване, както и невероятно гладък геймплей.

Разгледайте предлаганите от нас преносими и настолни компютри ASUS ROG