Alienware m17 – новият 17″ извънземен лаптоп

Dell Alienware m17 (R6) non-touch gaming notebook computer, codename Orion 17.

Новият Alienware m17 е нещо повече „най-новия“ модел от серията. Това е най-тънкият ни 17-инчов геймърски лаптоп, който се предлага на пазара с дебелина на корпуса само 23мм. За да осигури мощна производителност, той е снабден с видео карти NVIDIA GeForce RTX и най-новата технология, разработена от NVIDIA, DLSS както и AI подобрена графична визуализация. В допълнение към изключителната мощност, m17 е проектиран за невероятен живот на батерията с 60WHr батерия и опционален 90WHr ъпгрейд.

Какво отличава Alienware m17? Игри с превъзходно качество: Изградени от високотехнологични индустриални материали като магнезиева сплав, един от най-леките структурни метали в света, Alienware m17 е щателно проектиран за потребителско изживяване. Магнезиевата сплав подобрява твърдостта, стоманата осигурява тактилен комфорт, а медтта в термичния модул поддържа охлаждането на графиката и процесора.


Задвижван с до 8-ми поколение Intel® Core ™ i9k серия процесори и най-новата NVIDIA® GeForce RTX ™ графика, с до 32GB 2666MHz DDR4 оперативна памет, Alienware m17 притежава нужната производителност за непрекъсната работа, геймплей и други дейности. Можете да разгледате предлагани модели от серията в каталога на laptop1.eu