Сторидж

Мрежови сториджи за защита и споделяне на файлове. Използвайте сигурен и надежден облак за данни за дома и бизнеса си. Защитата на данните Ви е основен приоритет на мрежовите сториджи ASUSTOR. Устройствата от серията AS31 са оборудвани с кодиращи двигатели Intel AES-NI, позволяващи данните да бъдат напълно защитени от момента на тяхното първо съхранение в NAS. Това означава, че никога не трябва да се безпокоите, че Вашите поверителни данни ще попаднат в неправилни ръце, дори ако твърдите дискове се загубят или откраднат. Вграденият хардуер за криптиране има скорост на четене от над 112 MB/s и скорост на запис над 71 MB/s за криптирани данни, осигуряващи оптимална комбинация от сигурност на файловете и производителност на системата.

За ASUSTOR
Основана през 2011 г., ASUSTOR Inc. е създадена чрез директна инвестиция от ASUSTeK Computer Inc. (asus.com). Марката ASUSTOR е създадена като портманто на „ASUS“ и „Storage“. ASUSTOR е водещ иноватор и доставчик на частни решения за съхранение в облак (мрежово съхранение) и видео наблюдение (мрежов видеорекордер), специализирани в разработването и интегрирането на свързания фърмуер, хардуер и приложения. Ние сме посветени на предоставянето на света с несравним потребителски опит и възможно най-пълен набор от мрежови решения за съхранение.

Какво е ASUSTOR сторидж (Storage) и за какво ще го ползвате?

Съхранение в облак с голям капацитет за всичките ви цифрови активи AS3104 осигурява голям капацитет на NAS за домашни потребители на достъпна цена. Потребителите могат да инсталират четири 10 TB твърди диска, за да създадат незабавно пространство за съхранение с голям капацитет до 40 TB. Когато правите снимки или записвате видеоклипове от семейни ваканции, събирания и други ценни спомени, потребителите вече не трябва да се ограничават до ограниченото съхранение на карти с памет. С висок капацитет AS3104, потребителите могат да записват всичките си видеоклипове и снимки с висококачествена резолюция, като ги запазват перфектно. Освен това, настройките на RAID 5 и 6 за обем за съхранение осигуряват изчерпателна защита на всички цифрови активи, съхранявани в NAS, свеждайки до минимум риска от загуба на данни поради повреда или инциденти на твърдия диск.

 

Освен за съхранение и защита на данни, Вие можете да използвате сториджа на ASUSTOR и като център за наблюдение и контрол. Центърът за наблюдение е мощна добавка към приложенията на ASUSTOR NAS. След инсталирането на Центъра за наблюдение от App Central, ASUSTOR NAS може незабавно да се превърне в система за непрекъснато наблюдение 24 часа в денонощието с висока разделителна способност. Освен това Центърът за наблюдение е съвместим с популярни уеб браузъри и мобилни устройства, което Ви позволява да наблюдавате и защитавате най-ценните си активи от всяко място и по всяко време.

Центърът за наблюдение понастоящем е съвместим с над 900 модела IP камери за видеонаблюдение от световно известни марки. Освен това ASUSTOR освобождава всяка година актуализации, които добавят повече съвместими камери, осигуряващи още по-гъвкави опции.

Нуждаете се от сторидж, но имате въпроси. Изпратете ни запитване: