Как Fujitsu ви прави мобилни

Дигитализирането открива фантастични нови възможности във всички индустрии. То проправя пътя за иновативни продукти и услуги, както и за подобряване на процесите. Нови концепции за работа и обучение също се появяват, за да координират по-добре желанията на хората и изискванията на организациите. В същото време, служителите имат повече свобода да балансират работата и личния си живот.
Мобилните устройства играят все по-голяма роля в това развитие, защото само мобилността прави изпълнението на гъвкавата концепция за работа и обучение. Нещо повече от гледната точка на потребителя, устройството до голяма степен определя успеха или провала на тези понятия. Но кое мобилно устройство е правилно да бъде избрано за конкретни изисквания?
Широката гама от технически средства и наличните функции могат да доведат до объркване.
С дългогодишен глобален опит в предоставянето на крайни решения Fujitsu препоръчва да се съсредоточите върху най-важните фактори при избора на мобилни устройства. Следните факторите са важни при избора на всички индустрии: използваемост, трайност, сигурност, адаптивност, надеждност и свързаност.
Fujitsu се ангажира с цифровото съвместно създаване, съчетавайки бизнес експертизата с цифровите технологии. Като един от малкото доставчици в световен мащаб, Fujitsu предлага уникална комбинация от близост с клиентите, глобалните възможности за обслужване и технологичния опит.
Fujitsu предлага мобилни решения, които са перфектно съобразени с вашите изисквания.

Таблетните компютри STYLISTIC на Fujitsu, лаптопите LIFEBOOK и работните станции CELSIUS, оборудвани с най-новото поколение от процесорите Intel® и операционната система Windows 10, са перфектни решения за работно място.
Доказани бизнес характеристики, допълнени с модерни технологии, повишават цялостната ефективност. Основните защитни функции предлагат удобна и изчерпателна защита в мобилната бизнес среда.
Усъвършенстването и услугите по най-добрата практика по време на целия жизнен цикъл на продукта водят до усъвършенстване на процесите ,удължаване живота на продукта и значителни икономии на разходи.
„G електроник“, като дългогодишен партньор на Fujitsu, разполага със сертифицирани Fujitsu Expert специалисти и знае кои решения могат да ви помогнат във вашия сектор. Вижте продуктите на Fujitsu в Laptop1