За създаването на уеб сайт са необходими следните 3 елемента:

1. Домейн име (пример gelectronic.com). Домейнът (domain name) е името на страницата, на която ще бъде вашият сайт след създаването му. 

Важно! Домейн името се регистрира чрез хостинг компания. Домейн името се заплаща всяка година. 

2. Уеб хостинг (web hosting). Уеб хостингът (web hosting) е  уеб или мрежово стопанисване, съхранение. Това е услуга, която предоставя на физически лица или организации хостинг (съдържане върху сървъри) на уеб страници и друг вид информация: данни, файлове, изображения, видео и пр. На практика най-точно се представя като срочен абонамент за ресурсите на един или няколко компютъра (сървъри), които имат директен и висококачествен достъп към Интернет. 

Важно! Уеб хостинга се заплаща всяка година. В зависимост от големината (обем) и натовареността се предлагат стандартни и разширени бизнес  планове. 

3.  Уеб дизайн и уеб разработване, като второто освен уеб дизайн (подредба на елементите в уеб сайт)  включва и изпълними програми или скриптове.

Ако решите да се доверите на професионалисти ще получите възможността да притежавате уеб сайт с правилната конструкция, подредба на елементи, възможност за контрол и обновяване, адекватна индексация и оптимизация, по-добра видимост.  По този начин Вашият бизнес ще бъде по-лесно и по-често намиран от потребителите. 

„G електроник“ предлага услугата изработка на уеб сайт и блог. Като допълнителни елементи можете да поръчате и разработка на банер – лого, рекламни банери, създаване на активни връзки към уеб сайтове на Ваши партньори. Работим с един от най-големите хостинг доставчици в България. Изпълняваме проекти по ваши критерии и желания. Предлагаме абонаментна поддръжка – обновяване, мониторинг и ъпдейт. По желание на клиента ще бъде включена оптимизация на уеб сайт и реклама в търсещи машини (google, yahoo,bing), създаване на Facebook страница, блог за новини. 

Проекти: 

уеб сайт за сватбена агенция  

уеб сайт за био магазин

уеб сайт салон за красота 

– уеб сайт за козметика 

уеб сайт за подемни съоръжения 

– уеб сайт за апартаменти под наем  

– уеб сайт за сладкарница

 

Предлагани пакети за изработка на сайт (уеб дизайн + уеб разработване) + домейн име (регистрация за 1година) + хостинг (наем за 1 година):

  • Стандартен пакет „Website Start“ – включва индивидуален уеб дизайн, уеб разработване, меню, създаване на текстови вътрешни страници (до 7бр.), форма за обратна връзка + едногодишно заплащане на такса за домейн име, едногодишно заплащане на такса за хостинг пространство.
  • Пакет „Website Advanced“ – включва индивидуален уеб дизайн, уеб разработване, меню, създаване на текстови вътрешни страници (до 15бр.), форма за обратна връзка, еднократна оптимизация за търсещи машини (Google), заплащане на едногодишнa такса за домейн име, заплащане на едногодишнa такса за хостинг пространство.

Цена : В зависимост от големината, обема и целите на уеб сайта, ние ще предложим индивидуална оферта (цена) за Вас.  Цената се калкулира с оглед на Вашите критерии и изисквания.  

Достъпни са редица опции, сред които са изработка на фирмено лого, вграждане на модул за чат с клиенти в реално време, активиране на мобилна версия за сайт, вграждане на карта с точно местоположение на фирмен обект/магазин/офис, вграждане на галерия. 

Услуги 

  • Поддръжка на уеб сайт, изработен от нас  включва техническа поддръжка и наблюдение, извършване на нужно техническо обновление, създаване/промяна на меню, нови категории, нови страници, добавяне на снимки/видео.
  • Оптимизация на уеб сайт – процес за подобряване неговата видимост за търсещи машини като Google, Bing и Yahoo. Актуализацията на структурата, HTML-код на даден сайт, подобряване на текст и създаване на връзки към страници и категории са само част от оптимизиращият процес.
    Присъствието в интернет е важен фактор за всеки сайт или магазин. По-добрата индексация (страница/позиция по търсена дума или фраза) би повишило популярността на фирмата и предлаганите от Вас услуги или продукти.

Други услуги 

  • Създаване на блог за новини към уеб сайт (поддръжка, създаване на текст и актуализация) 
  • Създаване на Facebook страница (поддръжка, създаване на текст и актуализация) 

 

За индивидуални оферти и детайли, моля свържете се с нас.

тел. за контакт с нас : 032 26 75 55   

GSM 0898 78 38 56 

гр.Пловдив, бул.Източен 131 П.К4000

офис  „G електроник“

лице за контакт: Петър Гозманов

e-mail: g_electronic@abv.bg 

 

 Портфолио от реализирани проекти:

skalata  bulsvatba

 

salonsuzi  techno4

 

laptops tablet1

 

plovdiv-news-2014 torti-plovdiv-2014

 

interioren-dizain-plovdiv

BeautyHomeSuzi

 

 

Прочети повече за :