Видеонаблюдение

Системи за видеонаблюдение. IP мрежови камери и интернет камери. Предлагаме цялостно решение за изграждане на система за наблюдение и контрол. Доставяме най-новите продукти на D-Link – жични/безжични камери, моторизирани камери (Pan/Tilt), суичове, сториджи, софтуер за управление и всички необходимо за мониторинг, контрол и видеозапис. Предлагаме решение подходящи за дома, офиса и бизнеса.

Камерите за видеонаблюдение се предлагат в различни форми – за употреба в офиси, магазини, складове и други по-предизвикателни среди, за вътрешен и навъншен монтаж, с и без възможности за дистанционно управление, защита от атмосферни влияния и с защита срещу вандалски прояви за да отговарят на широк спектър от бюджети.

Видеонаблюдението изисква надеждни устройства за съхранение на данни. D-Link предлага решения за съхранение – от икономически ефективни, лесни за управление устройства до висококачествени решения с голям капацитет. Продуктите за съхранение се свързват безпроблемно с другите D-Link продукти.

Цялостен софтуер за наблюдение на камери, предназначен за потребителите. Той управлява до 32 мрежови камери и е съвместим с настоящите D-Link мрежови камери и видео сървъри. Този софтуер предлага цифрово наблюдение и запис на видео, аудио и събития за използване в различни приложения за сигурност. Освен това, този лесен за използване софтуер за наблюдение осигурява на потребителите широка гама от функции, включително видеозапис, възпроизвеждане и преглед на живо.

Видео-демонстрация на продукт:

За D-Link:

D-Link ви помага да се свържете чрез иновативен подход към компютърната мрежа. От сравнително скромно начало в Тайван, компанията се е разраснала през последните 30 години във вълнуваща световна марка, предлагаща най-новите мрежови решения. Независимо дали става дума за домашен потребител, бизнес или доставчик на услуги, D-Link предлага продукти и услуги, свързани с мрежови решения.